Gjemte fortellinger -et landart prosjekt med 5-6 trinn fra Ramberg, Reier og Refsnes skole.

Fotografi: Ingeborg Øien Thorsland

Fotografi: Ingeborg Øien Thorsland

_DSC8728 _DSC8733 _DSC8766 _DSC8769 _DSC8771 _DSC8790Gjemte fortellinger er et kunstprosjekt for 5. og 6. trinns elever fra Ramberg, Reier og Refsnes skole i Moss. Kunstnerne Astrid Tonoian og Mona Grønstad vil gjennomføre prosjektet i samarbeid med Punkt Ø sin formidlingsavdeling, elever og lærere. Prosjektet finner sted i Albyskogen i perioden april-mai 2015. Sammen skal elevene lage en stor felles installasjon som vil vokse fram over tid.

Målet med kunstprosjektet er at elevene skal se og oppleve et rom i landskapet gjennom arbeidet i en kunstnerisk prosess. Det felles verket skal forholde seg til stedet og rommet det er plassert i, og gli inn i det eksisterende miljøet. Elevene skal også bli kjent med den unike kultur- og naturhistorien på Jeløy. Den ferdige installasjonen vil være stedspesifikk også ved å forholde seg til stedets historie.

Prosjektet videreutvikles utover sommeren med et kunstprosjekt med barnehager i juni ( 15- 19 juni), Ferieklubben for barn fra 7-12 år (22-26 juni) og familieworkshops i juli (fredag 10. og fredag 24 juli). Vi vil også arrangere omvisninger i skogen i samarbeid med DNT Vannsjø.

Prosjektet er et samarbeid mellom Moss kommune, den lokale skolesekken og Punkt Ø.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s